World Padel Tour – Tuore suomenmestari Max Sjövall villillä kortilla Finland Padel Openin pääsarjaan

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Tapahtumat, Uutiset, World Padel Tour

02.08.2023

Elo- ja syyskuun vaihteessa Suomessa järjestettävä World Padel Tour -osakilpailu saa suomalaisväriä, kun turnauksen kilpailunjohto on myöntänyt villin kortin 11-kertaiselle suomenmestarille Max Sjövallille. Turkulaislähtöinen, mutta viime vuodet espoolaista Padel Housea edustanut Sjövall tulee avaamaan turnauksen suoraan pääsarjan ensimmäiseltä kierrokselta. 

Kuva: Finland Padel Open

Kuluneena viikonloppuna peräti yhdennentoista (11) suomenmestaruutensa voittaneen Max Sjövallin, 37, puheesta huokuu odotus tulevaa kohtaan: ”Ihan mahtava juttu saada villi kortti Finland Padel Openin pääsarjaan! On varmaa, että ensimmäisen kierroksen vastustaja tulee olemaan maailmanluokkaa, mutta olen aina viihtynyt kovissa paikoissa ja erinomaisella onnistumisella kaikki on mahdollista.”

Villin kortin myöntänyt Marko Kuusisto on valinnastaan varma: ”Kun mahdollisuus villin kortin myöntämiseen on, on myös varsin selvää, että sellainen Suomessa kuuluu Max Sjövallille. Pitkäaikaisena maan ykköspelaajana Sjövall on ansainnut paikan näyttää osaamisensa koko padelmaailman silmien alla.” 

”Paikallisten tähtien ottelut maailman huippuja vastaan ovat usein olleet eri maiden WPT-turnausten kohokohtia. Uskon näin olevan myös nyt, ja toivotankin suomalaisyleisön sankoin joukoin antamaan tukensa Maxille.” Kuusisto tunnelmoi. 

Suomen ensimmäiseen padelin ammattilaistiimiin Team Bullpadeliin kuuluvalle Sjövallille kartoitetaan parasta aikaa peliparia Suomen osakilpailuun. Todennäköisemmin pelipari löytyy ulkomailta, sillä Suomessa padelin absoluuttinen kärki on kapea. Valinta varmistuu lähipäivinä, jotta yhteistä harjoitteluaikaa jää riittävästi.

”Tavoitteena on löytää vierelle uran paras kanssapelaaja ja lähteä tosissaan taistelemaan paikasta toisella kierroksella.” Sjövall summaa. 

World Padel Tour (WPT) on maailman suurin ja seuratuin padelturnauskiertue. Kausi 2023 on Tourin historian kansainvälisin, sillä WPT kiertää vuoden aikana kaikkiaan 14:ssä eri maassa, järjestäen yhteensä 27 turnausta. Uudella PadelOne Arenalla Tampereen ja Nokian rajalla 26.08. – 03.09.2023 järjestettävä Finland Padel Open on ensimmäinen koskaan Suomessa järjestetty virallinen WPT-osakilpailu. Yhdeksänpäiväisen turnauksen aikana PadelOne Areenalla tullaan näkemään yli 200 maailman parasta pelaajaa. Lipunmyynti historialliseen turnaukseen on käynnissä osoitteessa: Finland Padel Open 2023 Tickets & Event Dates | Ticketmaster Finland

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja – Finland Padel Open 

Marko Kuusisto 

[email protected]

+358 40 555 5413