Veera x Tiia – polven kuntoutusta fyssarin kanssa ja palautuminen

Published Categorized as Fysiikkavalmennus, Fysio, Fysioterapia, Harjoittelu, Hyvinvointi, Kuntoutus, Tennis & Wellnes by Veera, Vammojen ehkäisy, Vammojen kuntoutus No Comments on Veera x Tiia – polven kuntoutusta fyssarin kanssa ja palautuminen

*Mainos Recovery Pump/GR Health

Tämän kertaisen videon tein yhteistyössä mun hyvän ystävän Tiia Neuvosen kanssa. Tiia on ammatiltaan fysioterapeutti ja on ollut mulle suuri apu tässä polven kuntoutuksen aikana ja tulee varmasti olemaan vielä suuremmassa roolissa mitä pidemmälle kuntoutus etenee. Videolla käymme läpi hieman lähtötilannetta ja Tiia kertoo fysioterapeutin näkökulmasta mitä kuntoutus vaatii, kun kyseessä on pallopeli ja, kun tavoitteena on päästä takaisin padel ja tenniskentille ja varsinkin kilpakentille. Näytämme myös muutamia uusia liikkeitä, jotka tällä hetkellä kuuluvat mun kuntoutusohjelmaan.

Treenin jälkeen on tärkeä hoitaa myös huolto kunnialla. Sain testiin ja lainaan GR Healthiltä aivan mahtavat Recovery Pump -kompressiohousut, jotka auttavat vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Jos et ole vielä testannut, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Sopii erittäin hyvin aktiivisille ihmisille, jotka haluavat tehostaa palautumista. Itsellä nämä toimivat erinomaisesti nyt kuntoutusvaiheessa ja laittavat nesteitä liikkeelle, kun polvi turpoaa ja kerää nestettä nyt rasitusmäärien hieman kasvettua.

Iso kiitos Tiialle ja kuvausavusta suuri kiitos myös Soffelle. Yhteistyössä on voimaa! 🙂

Nähdään ja kuullaan jälleen seuraavan videon tai blogin parissa!

Leave a comment

Your email address will not be published.