Tervetuloa mukaan Finpadeliin Sofia Tapola!

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Uutiset, Yhteistyöt Ei kommentteja artikkeliin Tervetuloa mukaan Finpadeliin Sofia Tapola!

Finpadel Tiimi vahvistuu entisestään, kun mukaan hyppää aina iloinen ja aktiivinen Sofia Tapola. Mukaantulonsa myötä ”Soffe” ottaa vastuulleen Finpadelin sosiaalisen median sisällöntuotannon sekä osallistuu aktiivisesti Finpadelin yhteistyötoiminnan kehittämiseen.

Sofia ”Soffe” Tapola on monelle padelia seuraavalle jo tuttu näky erityisesti pääkaupunkisedun padelhalleilla. Tämä Espoossa asuva, 24-vuotias neitokainen kuvailee itseään suoranaiseksi padelhulluksi. Espoon Padel Housea edustava Soffe on harjoittelut tiiviisti viimeisten kuukausien aikana ja tavoittelee kehittymisen lisäksi menestystä tulevissa padelkisoissa.

– Olen aina urheillut paljon ja kisannut uinnissa sekä bodyfitneksessä. Nyt viime vuosien aikana padel on vienyt sydämen totaallisesti. Kisailen parhaillaan naisten B-sarjassa. Tällä hetkellä harjoittelen säännöllisesti Padel Housen valmentajien Robi Ylängön ja Sarianne ”Sarkku” Vallioniemen opeissa. Uutena lisänä treeniin on tullut myös Sarkun fysiikka- ja kehonhuoltotreenit, mitkä ovat olleet ihan huikeita.

Soffeen on voinut viime aikoina törmätä myös Finpadelin yhteistyökumppaninakin tunnetun Nocco:n edustajana erilaisissa hyvinvointia edistävissä tapahtumissa. Tämän lisäksi Soffe tunnetaan Adidas Padelin vannoutuneena edustajana.

Finpadelin toiminnan kehittämisen yksi peruspilareista on se, että sen parissa työskentelee lajista intohimoisesti kiinnostuneita henkilöitä. Soffe osuu tähän muottiin täydellisesti ja hän onkin ehtinyt toimimaan menestyksekkäästi erilaisten tapahtumien sekä sosiaalisen median kanavien parissa.

– Maailman siisteintä on päästä osaksi Finpadelin tiimiä. Finpadelin kaverit ovat tehneet upeita juttuja ja miten huikeeta onkaan päästä tätä nykyä osaksi sitä – iso kunnia.

Sosiaalinen media on ollut yksi tärkeimmistä tekijöistä Finpadelin synnyssä sekä läpi sen elämänkaaren. Uuden nimityksen myötä Finpadel pyrkii lisäämään enemmän videopohjaista sisältöä, jolle on selvästi ollut kysyntää. Soffe ei myöskään kaihda itse kameran edessä olemista. Näin hän pääsee tuomaan oman säihkyvän persoonansa kautta entistä monimuotoisempaa sisältöä Finpadelin somekanaviin, joka on varmasti seuraajien mieleen.

Myös Finpadelin leirissä ollaan luonnollisesti innoissaan uuden padelistin liittymisestä mukaan jo ennestään vahvaan ryhmään.

”Mahtavaa saada Soffe mukaan Finpadelin toimintaan. Hänen osaamisensa varsinkin sosiaalisen median osalta täydentää loistavasti meidän tiimiämme.”, Finpadelin Toimitusjohtaja Vilhelm Sandström kertoo innostuneena.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Finpadeliin Soffe!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.