Tampere Padel Exhibition 2022 – historiallinen WPT-kilpailu Suomessa

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Uutiset, World Padel Tour Ei kommentteja artikkeliin Tampere Padel Exhibition 2022 – historiallinen WPT-kilpailu Suomessa

29.1.2022

Tampereen Hakametsässä tulevana kesänä järjestettävä World Padel Tour Exibithion -tapahtuma on historian ensimmäinen Suomessa ja se tuo yhteen maailman parhaat padelpelaajat.

Kuva: Padel Open Finland

Finpadelin aikaisemmin uutisoimassa artikkelissaan WPT:n kerrotaan saapuvan Suomeen 30. kesäkuuta alkaen. Tapahtuma kestää heinäkuun 3. päivään asti ja sen järjestämisestä vastaa Padel Open Finland. Tulevan kesän tapahtuma tulee olemaan historiallinen, sillä vastaavaa ei aikaisemmin ole Suomessa järjestetty. Naapurimaa Ruotsi sen sijaan saa toista vuotta peräkkäin järjestettäväkseen maailman parhaan padelsarjan osakilpailuja.

-Vuosi 2022 tulee olemaan toistaiseksi isoin ja kansainvälisin tapahtumakokonaisuus World Padel Tourin historiassa. On mahtavaa vihdoin saada oma turnaus myös Suomeen. Odotamme innolla, mitä pohjoisin World Padel Tour -tapahtuma tuleekaan meille tarjoamaan, kommentoi World Padel Tourin Toimitusjohtaja Mario Hernando.

Tampereen Hakametsässä järjestettävä turnaus kerää tapahtuman yhteen yhdelle Suomen legendaarisimmista areenoista. Hakametsä on toiminut tapahtuma-areenana vuodesta 1965 lähtien. Areenan kapasitetti on suurin piirtein 7 300 katsojaa, joten se toimii erinomaisena paikkana Suomen ensimmäiselle World Padel Tour -tapahtumalle.

Hakametsä-Areena (Lähde: Wikipedia)

-Emme voisi olla enempää innossamme, kun saamme julkaista tämän historian ensimmäisen ammattilaistapahtuman Suomessa. Se tulee olemaan viikon mittainen padeljuhla, jonka muistaa koko maailmanlaajuinen padelyhteisökin, kommentoi Tampere Padel Exhibition 2022 järjestäjä Marko Kuusisto.

Myös Padelliitossa ollaan luonnollisesti tyytyväisiä, kun World Padel Tour rantautuu Suomeen. Suomessa on arviolta yli 60 000 aktiiviharrastajaa ja sen harrastajamäärät ovat olleet kovassa kasvussa viimeiseen kahden vuoden ajan. Ammattilaiskiertueen tuominen Suomeen sekä osaksi suomalaista padelyhteisöä auttaa lajin kasvattamisessa entisestään.

-Padel on selkeästi tullut Suomeen jäädäkseen, joten hienoa, että saadaan vihdoin myös oma World Padel Tourin turnaus, kommentoi  Visa Korhonen Suomen Padelliiton tiedotteessa.

Yhtiön tiedotteen mukaan liput tapahtumaan tulevat myyntiin Helmikuussa.

Kirjoita kommentti