PadelOne Arena Nokialla mullistaa lajin katselukokemuksen

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Hallit, Tapahtumat, Uutiset, World Padel Tour, Yhteistyöt

21.07.2023

Tampereen ja Nokian rajalle valmistuva uusi PadelOne Arena nostaa katselukokemuksen täysin uudelle tasolle. Tämä huipputekninen tila on suunniteltu toimimaan areenana, joka tarjoaa pelaajille ja faneille vertaansa vailla olevat puitteet lajin seuraamiseen.

Kuva: Finland Padel Open

Sen lisäksi, että areenalle valmistuu yhteensä viisi huippuluokan ominaisuuksilla varustettua sisäkilpakenttää, tarjoaa areena myös muutoin upeat puitteet maailman kärkiturnauksen World Padel Tourin osakilpailulle. Suomen ensimmäinen virallinen World Padel Tour Open -osakilpailu, Finland Padel Open, järjestetään Suomessa 26.08. – 03.09.2023.

PadelOne Arenan pääkentällä on lähes 3 000 istuinpaikkaa, ja jokaiselta paikalta on täydellinen näkyvyys kentälle. Alimpien rivien katsojakokemus ja näkyvyys on varmistettu upottamalla kenttä puolisen metriä maatasoa alemmaksi. Oli katsojan istuinpaikka siis missä tahansa katsomon osassa, on näkyvyys taattu.

Areenalla on lisäksi neljä suurta medianäyttöä sekä yökerhotason äänentoisto ja valoshow.

Areenalla tulee olemaan tarjolla lämmintä syötävää sekä lukuisia erilaisia vaihtoehtoja juotavaksi – kaikille löytyy varmasti jotakin mieluista. Kaikkiaan anniskelupisteitä löytyy sisältä 3 ja ulkoa 2, ruokapisteitä puolestaan sisällä on 2 ja ulkona palvelee foodtruckit. Lisäksi VIP aitiovieraille areenalla on tyylikäs VIP Lounge -tila sekä Champagne Bar, sekä ulkoalueella kaikkia VIP vieraita palveleva VIP terassi. Main Bar -alue tarjoaa myös hienot puitteet iltajatkoille tanssilattialla. 

Areenan juomapuolesta vastaa panimokumppani Oy Sinebrychoff AB, jonka kanssa on solmittu kaksivuotinen kumppanuussopimus.

Tapahtuman aikana areenalla järjestetään Suomen suurimmat padel-messut. Paikalla on kaikki alan tunnetuimmat ja suurimmat toimijat: Bullpadel, Babolat, Oxdog, Nike, Adidas, Björn Borg, Nox,Wilson, Padel Online, RS Padel, Matchi, Varlion, Head sekä Padel Nuestro Pirkkala. Päästäkseen sisämessualueelle vaaditaan tapahtuman pääsylippu, mutta ulkomessualue 400 paikkaisine terasseineen on kaikille avointa aluetta.

Finland Padel Openin järjestäjä Marko Kuusisto kertoo innostuneena tästä uraauurtavasta hankkeesta: ”Padel on noussut Suomessakin suureen suosioon, nyt liikutaan 100 000 harrastajan tuntumassa ja määrä jatkaa kasvuaan. PadelOne Arena on osoitus sitoutumisestamme lajin kasvuun ja kehitykseen. Uskomme, että tämä maailmanluokan areena ei ainoastaan paranna World Padel Tour-pelaajien kokemusta, vaan tarjoaa myös faneille poikkeuksellisen tilaisuuden seurata rakastamaansa lajia.” 

Kaikki tämä takaa sen, että tapahtuma tulee olemaan kokonaisvaltainen elämys. Tämä maailman ensimmäinen vain padel-kilpailuja varten rakennettu areena on yksinkertaisesti nähtävä paikan päällä. Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa: www.ticketmaster.fi/wptfinland

World Padel Tour (WPT) on maailman johtavin, suurin ja seuratuin padel-turnauskiertue. Kausi 2023 on Tourin historian suurin ja kansainvälisin. Tour kiertää vuoden 2023 aikana kaikkiaan 14:ssä eri maassa järjestäen yhteensä 27 turnausta. World Padel Tour on myös maailman ammattimaisin kiertue; täällä näet siis maailman parhaat mies- ja naispelaajat. Loppukesästä Suomeen saapuukin 250 maailman parasta pelaajaa kilpailemaan 245 000 euron palkintorahapotista sekä voittajille luvassa olevista Tourin virallisista 1000 ranking-pisteestä.

Lisätietoja:
Finnish Padel Open Oy, toimitusjohtaja
Marko Kuusisto 040 555 5413


Yleiset asiat
[email protected]


Yhteistyökumppanuudet, VIP Gold Box aitiot
[email protected]


Tapahtuman nettisivut
www.finlandpadelopen.fi


World Padel Tour nettisivut
https://worldpadeltour.com/en