Padelnet siirtyy osaksi FinPadelia

Julkaistu Kategoria(t): Maila-arvostelut, Padelisti Tutuksi, Yhteistyöt Ei kommentteja artikkeliin Padelnet siirtyy osaksi FinPadelia

Padelnet ja FinPadel ovat yhteisesti sopineet jatkavansa taivalta tästä eteenpäin samalla puolen kenttää.

Padelnet ja FinPadel ovat yhteisesti sopineet jatkavansa taivalta tästä eteenpäin samalla puolen kenttää. Tavoitteena on tarjota entistä parempia kokemuksia suomalaiselle padelyhteisölle sekä selkeyttää ja tukea lajin kasvua yhdistämällä resursseja. Yhdistymisen myötä kaikki Padelnetin toiminnot siirtyvät FinPadelin alle perjantaina 12.03.2021 alkaen.

Suomalaiselle padelyhteisölle erityisesti ainutlaatuisten pelitilannevalokuvien kautta tutuksi tullut FinPadel on jo pitkään ollut padelistien keskustelunaiheena ympäri maan. Finpadelin kuvista ovat saaneet nauttia niin maamme ykköstähdet, mutta myös monet lajin pariin eksyneet harrastajat. 

Padelnet puolestaan on toiminut ennen kaikkea historian ensimmäisen vain padeliin suunnatun keskustelupalstan luojana sekä suuren suosion saavuttaneen Padelnet Blogin välityksellä. Padelnet haluaa omalla toiminnallaan tukea lajin kasvua Suomessa ja näin ollen se pyrkii tuomaan esiin mielenkiintoisia persoonia eri padelkentiltä muun muassa Padelisti Tutuksi -blogisarjan avulla.

Padelnetin sekä koko konseptin jatkumon kannalta yhdistyminen toiseen toimijaan on väistämätöntä, mutta ennen kaikkea se avaa meille täysin uudenlaisen pelikentän padelin parissa. Huomasimme nopeasti jakavamme hyvin samanlaiset ajatusmaailmat padelyhteisön kehittämisestä sekä halun toimia tämän hienon lajin eteen, joten päätimme yhdistää voimamme. Yhdistyminen avaa monenlaisia uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia vauhdilla kasvavalle padelyhteisölle, joista toivottavasti pääsemme kertomaan pian lisää.
Padelnetin perustajajäsen Ville Wuorenjuuri.

Yhdistyminen Padelnetin kanssa on todellinen win-win tilanne molemmille osapuolille ja tämä mahdollistaa useiden uusien projektien käynnistämisen. Olemme todella iloisia siitä,että ajatukset ja visiot kohtasivat Padelnetin kanssa niin täydellisesti.”
Finpadelin Jonas Tana.


Uuden muutoksen myötä Padelnetin toiminnot (Keskustelupalsta sekä Padelnet Blogi) löytyvät tätä nykyä osoitteesta www.finpadel.fi. Suosittu Padelisti Tutuksi -blogisarja saa edelleen jatkoa ja pääsemme ilolla esittelemään kauden mittaan lukuisia eri persoonia padelkentiltä ja -halleilta. 


FinPadel haluaa jatkossa toimia jokaisen padelpelaajan sivustona, josta kuka vain voi löytää itselleen tärkeää tietoa lajista tai sen tarjoamista mahdollisuuksista. Olitpa sitten kokenut tai kokemattomapi padelpelaaja.
Padelnet ja Finpadel toivottavat koko padelyhteisölle antoisaa padelkevättä! Pysykää terveinä – kentillä nähdään!


Padelterveisin,

FinPadel Tiimi🎾

——


➡️ www.finpadel.fi

➡️ [email protected]

➡️ @finpadel

➡️ FinPadel myös Facebookissa

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.