Padel House Showdown tulevana lauantaina ja Finpadel välittää tapahtumat suorana – ”Ihan huikea päivä tulossa”

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Uutiset Ei kommentteja artikkeliin Padel House Showdown tulevana lauantaina ja Finpadel välittää tapahtumat suorana – ”Ihan huikea päivä tulossa”

21.4.2022

Espoolainen Padel House järjestää tulevana lauantaina Showdown-nimeä kantavan kutsuturnauksen, joka kerää yhteen Suomen huippuparit sekä miehissä että naisissa. Verkon toisen puolella nähdään puolestaan kansainvälistä padelosaamista suoraan WPT-rankingin kärjestä. Finpadel Studio on mukana välittämässä tapahtumat suorina lähetyksinä paikan päältä tutun studiokolmikon kera.

Kuva: Padel House

Padelyleisöä hemmotellaan jälleen todellisella herkkupalalla tämän viikon lauantaina, kun Suomen kärkinimet pääsevät ottamaan mittaa kansainvälisen tason huippuosaamisesta. Otteluita nähdään yhteensä neljä kappaletta, joista jokainen on omalla tavallaan hyvin mielenkiintoinen. Huippupadelin seuraaminen on ollut isossa nosteessa viime aikoina ja paikan päälle odotetaan saapuvan jopa hyvn runsaslukuinen yleisö. Päivän kruunaa mielenkiintoinen haasteottelu, josta voittaja poistuu maineen lisäksi 1000€ palkintoshekki mukanaan.

Päivä käynnistetään klo 13:00 alkavalla ottelulla, jossa toisensa kohtaavat Juuso Tapanainen/Micke Kontinen sekä Tuomas Manner/Henrik Sillanpää. Kyseinen nelikko kohtasi toisensa viimeksi Tampereella pelatuissa SM-kisojen välierissä, jolloin voiton itselleen niukasti nappasivat Padel Westiä edustavat Manner & Sillanpää.

Seuraava peli pelataan klo 15:00 alkaen, jossa mittaaa toisistaan ottavat Suomen naisten padelkenttiä suvereenisti hallinneet Saana Saarteinen ja Ella Sillanpää sekä espanjalaiset Marta Caparros ja Carmen Castillon. Ulkomaalaisparin pelaajat ovat jokseenkin tuttu näky maailman tunnetuimmalla padeltourilla, WPT:llä. Caparros edustaa maailman rankingin sijaa 63. kun taas Castillo sijaa 80.

Klo 17:00 on vuorossa jälleen miesten ottelu, kun kotikentällään pelaavat ja Padel Housea edustavat Max Sjövall sekä Oskar Nurmio kohtaavat niin ikään peliparin Espanjan auringon alta. Vastikään Suomen mestaruuden voittanut kaksikko kohtaa omassa ottelussaan todelliset padeltaiturit, Manuel Valcarelin sekä Alberto Postigon.

Upean padelpäivän kruunaa klo 19:00 alkava Adidad Challenge -haasteottelu, jonka panoksena on huima 1 000€ palkintopotti, Palkinnosta kamppailevat Padel Housea edustavat Mikko Rouvala sekä Eelis Pärssinen, jotka kohtaavat aikaisemman ottelun pelanneet espanjalaiset Marta Caparroksen sekä Carmen Castillon. Rouvala odottaa uuden parin kohtaamista innolla.

-Hienoa päästä pelaamaan Eeliksen kanssa noin kovaa paria vastaan kotikentällä. Täytyy pelata todella hyvin, jos haluaa pärjätä tuon tasoisia pelaajia vastaan. Lähdetään antamaan kaikkemme ja nauttimaan.

Finpadel Studion Asiantuntija Matias Sarelius
Kuva: Jonas Tana / Finpadel

Finpadel Studion Asiantuntija Matias Sarelius odottaa lauantai-päiväistä tapahtumaa jo vesi kielellä. Päivän aikana nähdään useampi huippuottelu, jollaista ei olla aikaisemmin Suomessa vielä nähty. Hän ennakoi päivän kulkua seuraavasti.

-Ihan huikea päivä tulossa ja studion pojat odottavat lauantain tapahtumaa kuin lapsi jouluaattoa.
Omasta mielestä päivän etukäteen mielenkiintoisin ottelu on Saarteinen/Sillanpää vastaan espanjalaiset WPT-tason pelaajat. Saarteinen/Sillanpää ovat täysin ylivoimainen pari Suomessa ja todella mielenkiintoista nähdä heidän pääsevän mittaamaan tasoaan kansainvälisiä huippuja vastaan.

Panoksia ei tule puuttumaan myöskään päivän viimeisestä ottelusta, jossa palkintona on maineen ja kunnian lisäksi myös sievoinen summa rahaa.

-Illan viimeinen ottelu on Adidas Challenge ja panoksena 1000 euroa. Rouvala/Pärssinen on todella mielenkiintoinen pari ja he ovat pärjänneet hyvin b-sarjan kisoissa. Kiva asetelma hyvälle ottelulle, kun vastassa kovaa lyövät miehet ja taktisesti loistavasti pelaavat WPT-tason naiset. Tätä tapahtumaa ei kannata missata!

Finpadel on totutusti paikan päällä Espoossa tutun studiokokoonpanonsa kanssa välittämässä kisatunnelmia ennakkostudion, pelaajahaastatteluiden sekä livetapahtumien kera. Studioisäntä Jukka Rossi, Selostaja Keijo Kolmonen sekä Asiantuntija Matias Sarelius viihdyttävät yleisöä läpi koko päivän rennolla, mutta asiantuntevalla lähestymistavalla. Livelähetystä voi seurata Finpadel Studion omalta YouTube-kanavalta. Hyppää siis mukaan kanavalle ja nauti huippulaadukkaasta padeltapahtumasta.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.