Mailat24 – pohjoismaiden suurin padeltarvikekauppa juuri sinulle

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Yhteistyöt Ei kommentteja artikkeliin Mailat24 – pohjoismaiden suurin padeltarvikekauppa juuri sinulle

Kun kokemattomammat tai kokeneet padelistit puhuvat lajista, keskustelu kääntyy vääjäämättä hyvin usein padelin eri varusteisiin, esimerkiksi mailoihin. Onhan maila kuitenkin yksi tärkeimmistä, ellei jopa se tärkein varuste padelpeleissä. Lajin kasvaessa suuresti myös padelmailojen tarjonta on rikastunut huomattavasti eri mailavalmistajien sekä -kauppojen toimesta. Padelissa, kuten myös muissakin mailapeleissä, jokaisella meistä on oma käsitys siitä, mikä maila sopii itselleen parhaiten. Toisilla mailan valinnassa painaa ulkonäkö, kun toisilla taas paino sekä mailan muoto. Jotta kaikille padelisteille löytyy juuri ne oikeat varusteet, täytyy olla paikka, josta löytyy laaja valikoima eri tuotteita meille jokaiselle…

Mailat24-verkkokauppa on osa ruotsalaista Racketspecialisten Norden AB:ta, joka on vuonna 2008 Tukholmassa perustettu yritys. Mailat24 myy mailoja sekä muita pelivarusteita kaikkiin Pohjoismaihin, ollen myös kyseisten tuotteiden suurin jälleenmyyjä markkina-alueellaan. Suomessa verkkokauppa on ollut toiminnassa jo vuodesta 2010 lähtien. Verkkokauppa toimii Suomessa osoitteessa mailat24.fi, Ruotsissa racketspecialisten.se, Tanskassa Ketcherspecialisten.dk ja Norjassa Racketspecialisten.no. Padelharrastajille Mailat24 tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eri padeltuotteita maailman johtavilta tuotemerkeiltä kilpailukykyisin hinnoin.  

Kuvassa Mailat24 henkilöstöä

”Olemme saaneet suuren määrän hyvää palautetta suomalaisilta asiakkailtamme.”

Marcus Kåla, Suomen markkinavastaava

Minkälaisia tavoitteita Mailat24-verkkokaupalla on padelrintamalla?

”Olemme toimineet Suomen markkinalla vuodesta 2010 lähtien ja teemme nyt suuremman satsauksen suomalaisilta asiakkailta saamamme hyvän palautteen jälkeen. Tavoitteemme on olla ensisijainen verkkokauppa Suomessa kaikille padelpelaajille.”, kommentoi Suomen Markkinavastaava Marcus Kåla. 

Mailat24 tavoitteena on auttaa lisäämään tietoisuutta padelista niin lajina kuin välineidenkin kautta. Tarkoituksena on myös julkaista padelaiheisia tuotevideoita, jotka tähtäävät helpottamaan asiakkaan ostopäätöksen tekemistä. Oikeilla varusteilla urheilun harrastaminen on hauskempaa ja usein myös nautinnollisempaa. 

”Mailat24 on suunnattu kaikille mailapelien harrastajille tasosta riippumatta.”

Marcus Kåla, Suomen markkinavastaava

Padelin suosion kasvaessa yhä useammat mailavalmistajat ovat julkaisseet valikoimia eri tason mailoista. Mailat24-verkkokaupastamme löydät padelmailjoa lukuisilta eri tuotemerkeiltä. Tarjoamme myös laajan valikoiman padelpalloja, padellaukkuja ja muita tarvikkeita, joita padelissa tarvitset. Mailat24-verkkokauppa on suunnattu kaikille mailapelien harrastajille tasosta riippumatta. 

Kuvakaappaus mailat24.fi -sivustolta.

Kysyttäessä padelyhteisölle lähetettäviä terveisiä, on viesti hyvin selvä;

Mailat24 on verkkokauppa, josta löydät kaikki padeltuotteet saman katon alta. Ideana on tarjota yksinkertainen, luotettava ja kätevä verkkokauppa, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa itse urheiluun.

Tervetuloa siis mailakauppaasi netissä!

Kirjoita kommentti