Mailat24.fi -yhteistyö tuo uutta sisältöä Finpadelin kanaville

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Maila-arvostelut, Mailamerkit ja brandit, Yhteistyöt Ei kommentteja artikkeliin Mailat24.fi -yhteistyö tuo uutta sisältöä Finpadelin kanaville

Finpadel ja Mailat24.fi ovat aloittaneet laaja-alaisen yhteistyön suomalaisen padelin hyväksi. Mailat24.fi tulee jatkossa näkymään yhä useammin Finpadelin eri kanavissa, sillä yhteistyön myötä myös Finpadelin sisältö laajenee entisestään. Uutena osiona Finpadelin kanavilla tullaan näkemään oma osio varustetestaamiselle ja Finpadelin seuraajia tullaan hemmottelemaan myös erilaisilla arvonnoilla, kilpailuilla ja tuotealennuksilla.

Mailat24.fi on Pohjoismaiden suurin mailapelikauppa, joka tarjoaa mailapelien harrastajille erinomaisen valikoiman mailapelituotteita maailman johtavilta tuotemerkeiltä aina kilpailukykyisin hinnoin. Mailat24.fi tarjoaa varusteita ja pelivälineitä kaikentasoisille padelisteille vauvasta vaariin.

Tuoreen yhteistyön myötä uusimpana sisältökokonaisuutena syksyn aikana käynnistetään maila-arvostelu ja -testaus -osio. Tarkoituksena on toteuttaa kokonaisuus, jossa yhteistyössä Finpadelin ja Mailat24.fi kanssa päästään tutustumaan ja testaamaan yhä useampaa mailaa ja mailamallistoa eri valmistajilta. Osion pääkasvona nähdään Pietari Järvinen, jota kilpapelaajana kehittymisen lisäksi kiinnostaa erityisesti varusteiden eri ominaisuudet. Pietarilla on aito halu ja kiinnostus jatkuvasti muuttuvaa padelvarustemarkkinaa kohtaan ja hän onkin päässyt testaamaan useita kymmeniä mailamerkkejä, joten tieto-taitoa tulee löytymään runsaasti.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Finpadelin ja Mailat24:n kanssa. Pelaajana kehittymisen lisäksi padelissa kiinnostaa kovasti välineet ja tässä on loistava tilaisuus päästä testaamaan uutuuksia ja jakamaan niistä tietoa kanssaharrastajille.”, kommentoi Pietari yhteistyön mahdollisuuksia.

Mailat24.fi Suomen Markkinanavastaava Marcus Kåla kommentoi yhteistyön aloitusta seuraavasti: ”Olemme iloisia siitä, että FinPadel, Suomen suurin padel harrastajien yhteisö, on nyt yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Sekä seuraajat että asiakkaat, joiden kiinnostus padeliin kasvaa koko ajan, hyötyvät yhteistyöstämme.Yhteistyössä autamme lisäämään tietoisuutta padelista ja sen varusteista. Tulemme julkaisemaan yhdessä myös padelaiheisia tuotevideoita, joiden tarkoituksena on helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Oikealla välineillä urheilu on aina hauskempaa.”

Myös Finpadelin puolella ollaan erittäin tyytyväisiä tuoreeseen yhteistyösopimukseen. ”Hienoa päästä laajentamaan yhteistyötämme pohjoismaiden johtavimman varusteverkkokaupan kanssa. Tämän ansiosta pääsemme tarjoamaan kasvavalle Finpadel-seuraajakunnalle entistä laajempaa sisältökokonaisuutta. Uuden osiokokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa Finpadelin asemaa entisestään koko padelyhteisön johtavana yhteisöpalveluna. Totta kai on myös mahtavaa saada kiinnitettyä Pietari osaksi Finpadelin organisaatiota, jonka tieto-taito padelvarusteista hakee vertaistaan.”, kommentoi Finpadelin Strateginen Kehittäjä Ville Wuorenjuuri.

Ensimmäinen osio varustearvio-kokonaisuudesta pyritään julkaisemaan tulevan lokakuun aikana ja sen jälkeen tarkoituksena hemmotella padelyleisöä tasaiseen tahtiin uusien julkaisuiden muodossa. Pietarin ja Mailat24.fi varusteosion tulet löytämään Finpadelin YouTube-kanavalta kaikille maksuttomana.

Pysy kuulolla ja tutustu Mailat24.fi -verkkokaupan tuotteisiin TÄÄLTÄ.

Lisätietoja:
Marcus Kåla, Suomen Markkinavastaava, Mailat24.fi
[email protected]
+46 76 317 53 43

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.