Kuukauden Kenttä – Pori Padel

Julkaistu Kategoria(t): Kuukauden Kenttä Ei kommentteja artikkeliin Kuukauden Kenttä – Pori Padel

Tervetuloa mukaan Finpadelin Kuukauden Kenttä -blogisarjaan. Tässä sarjassa pääset tutustumaan kuukausittain suomalaisiin padelkenttiin sekä -seurohihin, jotta sinä tiedät missä ovat lähiseudun kenttäsi ja mitä muuta oheistoimintaa pelaamisen lisäksi kentät ja seurat tarjoavat padelisteille. Finpadel haluaa nostaa esiin padelkenttiä ja -seuroja eri puolin Suomea, jotta padelistit löytävät kentät entistä paremmin.

Finpadelin Kuukauden Kenttä -osion kesäkuun pyhättönä toimii Pori Padel. Yksi länsirannikon hienoimmista kentistä siajitsee Porin Tennishallien kupeessa. Porissa pääsi ensimmäisistä kertaa pelaaman Pori Padelin omille sisäkentille helmikuussa 2020. Hallissa on tällä hetkellä kaksi sisäkenttää, mutta toukokuussa 2020 avattiin myös kolme ulkokenttää. Siitä lähtien on päässyt nauttimaan padelin pelaamisesta myös ulkona. Pori Padel ja sen keulahahmo Karri Kangasniemi ovat esiintyneet paljon sosiaalisessa mediassa padelin levittämisen suhteen. Karrin ja Pori Padelin matkaa voikin seurata sosiaalisen median kautta useissa eri kanavissa. Halusimme kuitenkin selvittää hieman taustoja Pori Padelin synnystä ja kysyimme lopussa vielä, mikä oikein on parasta padelissa ja heidän kentissään.

Kaikki sai alkunsa vuonna 2018 lomamatkalla Espanjassa. Hotellissa oli kaksi omaa padelkenttää, jotka bongattiin välittömästi. Padelkentät olivat pääpiirteittäin tuttuja, mutta säännöistä ei rehellisesti sanottuna ollut harmainta aavistustakaan. Lomamatkan jälkeen Porin tennishalli oy:n omistajien kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta todettiin, että padel on saatava myös Poriin – tästä tulee vielä iso juttu Suomessa. Pori Padel on siis perustettu yhteistuumin Porin tennishalli Oy:n omistajien kanssa. 

Kenttiä on tällä hetkellä ulkona yhteensä kolme ja sisällä kaksi (tulossa +5 sisäkenttää ja mahdollisesti lisää ulkokenttiä). Tällä hetkellä tapahtumat ovat koronan takia olleet kutakuinkin jäissä. Tulevaisuudessa, kun tilanne on jälleen parempi, on aikomuksena järjestää erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Hallilaajennukseen yhteyteen tullaan tekemään pelaajille kunnon alkulämmittely alue. Pori Padelilta löytyy myös valmennusta juniori-ikäisistä ylöspäin joko ryhmä- tai yksilövalmennuksia. 

Mikä on Pori Padelin henkilöstön mielestä parasta padelissa?

”Sosiaalisuus, loputon kehittyminen ja ilo. Hienoa nähdä, kun porukka poistuu kentältä aina hymy korvissa.”

Millä kolmella sanalla kuvailisitte padelseuraanne sekä kenttiänne?

”Yhteisöllisyys, asiakaspalvelualtis, kotoisa”

Mikä on parasta Pori Padelissa?

”Kentissä parasta on sijainti. Mahdollista pelata ulkona tai sisällä.”

Miten kuvailisitte suomalaista padelin tilaa juuri nyt?

”Kenttien määrän lisääntyminen on räjähdysmäistä. Tämä tekee lajille todella hyvää. Uusia harrastajia tulee koko ajan lisää, joka tuo hyvää näkyvyyttä lajille Suomessa.”

Ja loppuun vielä terveisiä suomalaiselle padelyhteisölle!

”Pidetään pallo liikkellä ja hauskaa kentillä! Mikäli teet kesälomareissua Poriin, niin tul ny sääki testaa Pori kentät! 😉 ” 

Kirjoita kommentti