Kuukauden Kenttä – Padel Park

Published Categorized as Kuukauden Kenttä No Comments on Kuukauden Kenttä – Padel Park
PadelPark Kupittaanpuisto

Tervetuloa mukaan Finpadelin Kuukauden Kenttä -blogisarjaan. Tässä sarjassa pääset tutustumaan kuukausittain suomalaisiin padelkenttiin sekä -seurohihin, jotta sinä tiedät missä ovat lähiseudun kenttäsi ja mitä muuta oheistoimintaa pelaamisen lisäksi kentät ja seurat tarjoavat padelisteille. Finpadel haluaa nostaa esiin padelkenttiä ja -seuroja eri puolin Suomea, jotta padelistit löytävät kentät entistä paremmin.

Finpadelin Kuukauden Kenttä -osion lokakuun esittelykenttänä toimii Turussa sijaitseva Padel Park. Turun Suomen padelkartalle noustanut Padel Park ja sen johtohahmo Tiia Sucksdorff ovat tarjonneet elämyksiä suomalaisille padelpelaajille jo useamman vuoden ajan. Finpadel otti selvää, miten Tiia on aikoinaan päätynyt padelyrittäjäksi ja millaisena hän näkee suomalaisen padelin tilan juuri nyt.

Padel Park on saanut alkunsa huhtikuussa 2018, kun Tiia Sucksdorff sai useamman kuukauden harkinnan jälkeen osakeyhtiön perustettua. “Olen aina tehnyt yrittäjämäisesti töitä, mutta muille. Sitten sain idean päähäni, että teen vihdoin ja viimein töitä itselleni. Perustin Padel Parkin, hain kaupungilta vuokratonttia ja sain sen Kupittaanpuistoon. Lisäksi sain yksityiseltä maalta Harjattulasta myöskin yhden tontin ja sinne tehtiin kolme ulkokenttää. Siitä lähti PadelParkin tarina elämään ja avajaiset pidettiin 8.8.2018.”, kertaa Tiia Padel Parkin historiaa.

Yhteensä Padel Parkilla on kenttiä 21 kappaletta. “Tällä hetkellä Padel Parkin kentillä voi käydä pelaamassa Skanssisa (11 sisäkenttää) Kupittaanpuistossa (2 ulkokenttää) sekä Naantalin hallissa (6 sisäkenttää sekä 2 ulkokenttää). Tammikuussa 2022 aukeaa Padel Park Raisio, mihin sisältyy neljä padelkenttää, kaksi golf simulaattoria, lähipelialue, sisä- ja ulkokuntosali, sauna, ravintolaosastot sekä uutena tuttavuutena myös toimistohotelli. Pelaajille on myös tarjolla laadukasta valmennusta Joni Luolamaan ja David Lozanon opeissa.

“Näen samoja ihmisiä edelleen päivittäin, ketkä ovat olleet mukana toiminnassamme 8.8.2018 lähtien yleisössä katsomassa ja itse vähän pelailemassa. Heillä on yhä vakiovuoroja kolmatta vuotta putkeen. Tunnetaan ja tiedetään toistemme perheet ja jopa lemmikkiasiatkin. On ihana nähdä, että ihmiset innostuvat tästä lajista ja se into ei sieltä katoa mihinkään.”, Tiia summaa Padel Parkin yhteisöllisyyttä.

Padel ark Naanatali
PadelPark Raisio
PadelPark Kupittaanpuisto

Millä kolmella sanalla kuvailisitte padelseuraanne sekä kenttiänne?

“Paikallinen, palveleva ja joustava”

Mikä on parasta Padel Parkissa?

“Minun mielestä kentillämme parasta on se iloisuus ja ihmisten jatkuva halu kehittyä padelin parissa. Lisäksi se, että ihmiset haluavat tulla pitään hauskaa kavereidensa kanssa. Kenttämme ovat laadukkaat Jubon padelkentät suoraan Espanjan tehtaalta, joten tiedämme tasan tarkkaan mitä sieltä tulee ilman turhia välikäsia.”

Miten kuvailisitte suomalaista padelin tilaa juuri nyt?

“Suomen padeltilanne on valtavassa kasvussa. Silloin, kun minä aloitin vuonna 2018 kenttiä oli joitain kymmeniä. Nyt niitä on jo noin nelisensataa. Erilaset padeltoimijat ovat myös lisääntyneet. Toivoisin, että asiakaslähtöinen padel saisi isompaa jalansijaa verrattuna esimerkiksi kylmähallikonsepteihin. Tähän maahan mahtuu varmasti enemmänkin, kuin mitä nyt on tulossa. Vaikka padel on parhaillaan pinnalla, siinä on vähän kuorrutusta osana hypeä. Tyhjät hallit seisovat päivisinlähestulkoon kaikilla paikkakunnilla eikä Padel Park ole siitä poikkeus. Ilta-ajat ovat täynnä, mutta kyllä se vuokra maksetaan päiväajoistakin, eli liiallinen hypetys on vähän päälleliimattua”.

PadelParkin perustaja Tiia Sucksdorff

Padel Parkin laajaan tarjontaan voit helposti tutustua alla olevien linkkien kautta. Tervetuloa Turkuun nauttimaan padelin huumasta yhdessä Padel Parkin kanssa!

Leave a comment

Your email address will not be published.