Kuukauden Kenttä – Padel & Golf Plaza

Julkaistu Kategoria(t): Hallit, Kuukauden Kenttä, Yhteistyöt Ei kommentteja artikkeliin Kuukauden Kenttä – Padel & Golf Plaza

Tervetuloa mukaan Finpadelin Kuukauden Kenttä -blogisarjaan. Tässä sarjassa pääset tutustumaan kuukausittain suomalaisiin padelkenttiin sekä -seurohihin, jotta sinä tiedät missä ovat lähiseudun kenttäsi ja mitä muuta oheistoimintaa pelaamisen lisäksi kentät ja seurat tarjoavat padelisteille. Finpadel haluaa nostaa esiin padelkenttiä ja -seuroja eri puolin Suomea, jotta padelistit löytävät kentät entistä paremmin.

Finpadelin Kuukauden Kenttä -osion joulukuun kenttänä ovensa yleisölle 1.11.2021 avannut Padel & Golf Plaza Tuusulassa. Tässä kompleksissa on ajateltu niin padelväkeä kuin golfareitakin, sillä hallista löytyy kuusi PadelGaliksen Mundial panoramakenttää sekä neljä Trackman-simulaattoria. Kaikilla padelkentillä on yli 10 metrin vapaa korkeus ja lisäksi kahdella kentällä on 2,5 metriä ulkohakutilaa kentän molemmin puolin. Pelaamisen myötä myös hallin viihtyvyyteen on panostettu ja oheistilaa löytyy jopa 40 henkilölle mukaan lukien huippulaadukkaalla varustetun saunan merkeissä.

Padel & Golf Plaza on kahdeksan hengen tuttavaporukan yhteinen projekti. Perustajat ovat tunteneet toisensa jo usean vuosikymmenen ajan. Idea oman halliprojektin käynnistämisestä lähti liikkeelle siitä, että pelivuorojen saaminen sopivin aikatauluin oli haastavaa. Lopullinen paikka tuli herroille eteen hieman sattuman kaupalla ja nyt avattu padelkeskus kehittyi kenttien määrien että oheistilojen osalta merkittävästi laajemmaksi kokonaisuudeksi, kun alun perin oli suunniteltu. Erityisesti padelkenttien korkeus sekä laadukas Mondo Supercourt XN -pelialusta ovat keränneet pelaajilta kiitosta.

Padel & Golf Plazan halli koostuu kahdesta kerroksesta, jonka alakerran loungetilassa pelaajat pääsevät viihtymään jälkipelien tunnelmissa. Yläkerta on pyhitetty laadukkaille sauna- ja pukutiloille ja yläkerran parvelta on hyvät näkymät alapuolella oleville pelikentille. Pelaajille on palautteen mukaan ollut tärkeää, että hallissa viihtyy myös oman pelivuoron ulkopuolella ja siihen on myös pyrittykin vastaamaan. Padelin ohella kävijät voivat nauttia golfaamisen saloista laadukkaiden Trackman-simulaattorien parissa. Nämä kolme simulaattoria on jaettavissa erillisiksi studioiksi tai tarvittaessa isommalle porukalle yhdeksi tilaksi.

Kun herroilta kysytään padelin parhaista elementeistä, on vastaus melko selkeä. Padelissa parasta on ehdottomasti lajin matala aloituskynnys, yhteisöllisyys ja lajin sopivuus kaikille ikää, sukupuolta tai mitään muuta tekijää katsomatta.

Katso Padel & Golf Plazan esittelyvideo TÄÄLTÄ.

Millä kolmella sanalla kuvailisitte padelseuraanne sekä kenttiänne?

Laadukas, viihtyisä, yllättävä

Mikä on parasta Padel & Golf Plazassa?

Padel & Golf Plaza on paikka sekä aloitteleville että aktiivipelaajille. Lisäksi keskuksemme mahdollistaa viihtymisen myös pelien ulkopuolella ja tarjoaa mahdollisuuksia esimerkiksi tilaisuuksien järjestämiseen ryhmille, joissa kaikki eivät pelaa padelia. Meillä on myös henkilökunta paikalla auttamassa asiakkaita viihtymään niin kentillä kuin kenttien ulkopuolellakin.

Miten kuvailisitte suomalaista padelin tilaa juuri nyt?

Laji on kasvussa ja myös kilpapelaaminen kehittyy. On hienoa huomata, että meille tulee lähes päivittäin uusia padelharrastajia. Mielestämme Suomessa on kuitenkin vielä rutkasti potentiaalia harrastajamäärien kasvuun verrattuna esimerkiksi Ruotsiin. Erityisesti junioreita ja senioreita olisi mukava saada enemmänkin lajin pariin.

Terveisiä suomalaiselle padelyhteisölle; viedään yhdessä lajia eteenpäin ja vakiinnutetaan se yhdeksi suomalaisten suosikkilajeista. Nähdään Tuusulassa!

Kirjoita kommentti