Kuukauden Kenttä – Padel Box Kerava

Julkaistu Kategoria(t): Kuukauden Kenttä Ei kommentteja artikkeliin Kuukauden Kenttä – Padel Box Kerava

Tervetuloa mukaan Finpadelin Kuukauden Kenttä -blogisarjaan. Tässä sarjassa pääset tutustumaan kuukausittain suomalaisiin padelkenttiin sekä -seurohihin, jotta sinä tiedät missä ovat lähiseudun kenttäsi ja mitä muuta oheistoimintaa pelaamisen lisäksi kentät ja seurat tarjoavat padelisteille. Finpadel haluaa nostaa esiin padelkenttiä ja -seuroja eri puolin Suomea, jotta padelistit löytävät kentät entistä paremmin.

Finpadelin Kuukauden Kenttä -osion toukokuun esittelyvuorossa on Padel Box Kerava. Kun neljä padeliin hurahtanutta kaverusta enemmän tai vähemmän löivät viisaat päänsä yhteen ja halusivat alkamaan pyörittämään omaa padelhallia, syntyi ajatus Padel Boxin perustamisesta. Melko pian sen jälkeen löytyi myös sopiva tila erinomaiselta paikalta Keravan keskustan kupeesta lähellä muiden liikuntatilojen keskittymää. Näin ollen tämä uusi halli näki päivänvalon helmikuussa 2021 ja on siitä lähtien tarjonnut padelelämyksiä pelaajilleen päivittäin.

Padel Box Kerava tarjoaa kahden nelinpelikentän lisäksi myös yhden kaksinpelikentän. Pelaajille kenttävuorojen lisäksi tarjolla on myös laadukasta padelvalmennusta. Kenttien vierestä löytyy lounge-alue sohvineen, jossa on mukava analysoida itse peliä sekä onnistumisia sen tiimellyksessä. Loppukesästä on tarkoitus hemmotella padelisteja vieläkin enemmän, sillä hallin laajennus tuo mukanaan kaksi uutta nelinpelikenttää, kahvion ja padel proshopin sekä pienimuotoisen yllätyksen erään toisen lajin harrastajille… Laajennus itsessään mahdollistaa toiminnan kehittämisen mm. oman seuratoiminnan käynnistämiselle, Padel Box -liigalle sekä valmentajaringin laajenemiselle ensi syksynä.

Mikä herroja padelissa sitten oikein viehättää?

Ehdottomasti pelin sosiaalisuus ja mahdollisuus kaikentasoisilla pelaajilla saada aikaan hyvät pelit.

Millä kolmella sanalla kuvailisitte padelseuraanne sekä kenttiänne?

”Helposti lähestyttävä, laadukas ja mukaansatempaava”

Mikä on parasta Padel Box Keravassa?

”Kyllä se on hallimme rento ja kannustava ilmapiiri. Kenttien teknisistä ominaisuuksista voisi mainita nelinpelikentiltä löytyvän Suomen ainoana kansainvälisen kilpatason standardit täyttävän valaistuksen. Lisäksi sijainti Keravan elinvoimaisen keskustan ja Lahdenväylän kupeessa ei voisi paljoa parempi olla.”

Miten kuvailisitte suomalaista padelin tilaa juuri nyt?

”Padel on Suomessa kovassa kasvu- ja kehitysvaiheessa. On mahtavaa huomata, että kokeneiden mailapelitaitajien lisäksi hallilla näkyy paljon myös aiemmin vähemmän liikuntaa harrastaneita pelaajia, jotka ovat löytäneet ja innostuneet padelista. ”

Ja loppuun vielä terveisiä suomalaiselle padelyhteisölle!

”Pidetään lippu korkealla, hymy huulilla ja pallo pelissä!” 


Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.