Kuukauden Kenttä – Padel 247

Julkaistu Kategoria(t): Kuukauden Kenttä Ei kommentteja artikkeliin Kuukauden Kenttä – Padel 247

Tervetuloa mukaan Finpadelin Kuukauden Kenttä -blogisarjaan. Tässä sarjassa pääset tutustumaan kuukausittain suomalaisiin padelkenttiin sekä -seurohihin, jotta sinä tiedät missä ovat lähiseudun kenttäsi ja mitä muuta oheistoimintaa pelaamisen lisäksi kentät ja seurat tarjoavat padelisteille. Finpadel haluaa nostaa esiin padelkenttiä ja -seuroja eri puolin Suomea, jotta padelistit löytävät kentät entistä paremmin.

Finpadelin Kuukauden Kenttä -osion marraskuun esittelykenttänä toimii Nokialla sijaitseva Padel 247. Pirkanmaan uusi padelkokonaisuus on avautunut vasta noin kuukausi sitten (13.10.2021) ja heti alkajaisiksi siellä päästiin järjestämään huipputason Padel247 Invitational -kutsuturnaus yhteistyössä IL-TV:n & Finpadelin kanssa. Otimme Padel247:n kaverukset haastatteluun ja selvitimme tarkempia taustoja herrojen yhteistyöstä ja ajatuksista suomalaisen padelin eteen.

Perustanut neljä kentiltä toisilleen tuttua kaveria; Mikko Maanoja, Lauri Antila, Jussi Pohjaranta ja Timo Korhonen. Idea oman hallin perustamiseen lähti yhteisestä halusta luoda padelkeskus, joka oikeasti tarjoaa kokonaisvaltaisesti parhaan mahdollisen padelkokemuksen pelaajille. Koko halli on rakennettu padelin ehdoilla, pelikorkeutta löytyy jopa 15 metriä ja kenttien välissä on reilusti tilaa. Myöskään kenttien laadusta ei tingitty, vaan kentiksi valittiin MejorSetin upeat panoramakentät ja monipuolinen lämmittelyaluekin on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Mutta parhaaseen mahdolliseen padelkokemukseen ei riitä pelkästään, että peliolosuhteet ovat Suomen parhaat. Padel 247 tavoitteena on, että hallin oheispalvelut ovat myös kunnossa ja että ihmiset viihtyvät myös kentän ulkopuolella. Hallin tiloista löytyvät ammattilaisten pyörittämä PadelOnline -välinekauppa sekä Ravintola Bufferin bistro. Myös oheistilat, kuten viihtyisä lounge ja pukuhuone-/saunatilat ovat todella tyylikkäät.

Kenttiä hallissa on yhteensä 9, joista jopa viidellä on ulkohakutilaa yli 3 metriä kentän molemmin puolin. Suunnitteilla on myös ulkokenttiä ensi kesälle. Pelaamisen lisäksi tarjontaa löytyy totta kai myös valmennuksen osalta kaiken tasoisille pelaajille. Valmennuksia voidaan järjestää niin kaveri- kuin yritysryhmillekin. Lisäksi tarjonta kattaa isommatkin tapahtumat ja PadelOnline -kaupasta löytyy lajin parhaat merkit, asiantunteva palvelu ja mahdollisuus testata välineitä. Bistro Bufferi puolestaan taas tarjoaa herkulliset ruuat ja virkistävät juomat tulivat pelaajat sitten 4 hengen vakivuoroporukalla tai 100 hengen tyhy-päiväryhmällä. Padel 247:n klubijäsenyys on myös mainio etu asiakkaille, sillä jäsenyyden myötä klubilaiset saavat suoraan rahanarvoisia etuja pelaamiseen, pääsevät klubitapahtumiin ja saavat seuran oman peliasun.

Kun keskustelu kääntyy padelin suosioon sekä lajin parhaisiin puoliin, vastaus on kattava ja avaa padelin syvintä olemusta erinomaisesti.

”Ehdottomasti lajin sosiaalisuus ja monipuolisuus. Hienoa päästä kaveriporukalla pelaamaan ja toisaalta lajin parissa pääsee myös tutustumaan uusiin huipputyyppeihin. Padel on siitä kiva laji, että joillekin se on enemmän pelailua ja ajanvietettä, kun taas jotkut ovat löytäneet padelista jopa hieman tavoitteellisemman harrastuksen. Valmennusten ja eritasoisten kansallisten kilpailujen kautta pääsee oikeasti haastamaan itseään ja kehittämään peliään. Pääasia, että kentältä tullessa on hyvä fiilis ja pieni hiki päällä!”, kommentoivat Padel247:n perustajajäsenet.

Millä kolmella sanalla kuvailisitte padelseuraanne sekä kenttiänne?

”Paras mahdollinen padelkokemus”

Mikä on parasta Padel 247?

“Ehdottomasti upeat puitteet ja niiden mahdollistama klubikulttuurin rakentaminen. Haluamme luoda rennon ja viihtyisän klubikulttuurin, joka ei synny ilman klubia missä pelaajat viihtyvät. Ehkä yksittäisinä nostoina meidän center court ja saunat, joista suoranäkymä centerille.”

Miten kuvailisitte suomalaista padelin tilaa juuri nyt?

“Näyttää todella hyvältä, oikeastaan kaikilla “tasoilla”! Uusia ihmisiä, niin nuoria kuin vanhempiakin, löytää lajin pariin koko ajan enemmän. Aktiivipelaajille löytyy jatkuvasti monipuolisempaa tarjontaa ja kilpapadelin taso kovenee ja saa yhä enemmän huomiota kansallisessa mediassa. Kaikki nämä tukevat toisiaan ja vievät Suomi-padelia seuraavalle tasolle. Tähän tarvitaan toki koko padelyhteisöä ja duunia koko lajin eteen!

”Ei muuta kun nauttikaa padelista, pelatkaa paljon ja muistakaa välillä vähän panostaa myös oheisharjoitteluun/kropan huoltoon! Kun Pirkanmaan suunnalle tulette, niin lämpimästi tervetuloa peleille Padel247:lle. Ja Padel247 Invitationalia pelataan taas Nokialla 20.11. ja 4.12., kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan tai katsoa Iltalehti-TV.n kautta Finpadelin rautaisen studion kera.”

Kirjoita kommentti