Finpadel testaa: Asics Solution Swift FF -padelkengät

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Finpadel testaa, Varusteet, Yhteistyöt

11.1.2023

Finpadel testissä on viimeisen reilun kuukauden ajan ollut Asicsin Solution Swift FF -padelkengät.

Asics tunnetaan maailmanlaajuisena urheilukenkien ja -varusteiden valmistajana. Asics on perustettu yli 70 vuotta sitten Japanissa, jossa sen nykyinen pääkonttorikin sijaitsee. Asics on pyrkinyt valmistamaan laajan valikoiman padelkenkiä, sillä se haluaa olla mukana nopeasti kasvavan lajin kehityksessä. Laadukkailla välineillä Asics haluaa tarjota tavan lajin harrastajille nauttia padelin pelaamisesta entistä enemmän.

Asics Solution Swift FF on aktiiviselle ja liikkuvalle pelaajalle suunniteltu kenkämalli, joka tukee pelaajan jalkoja erityisesti nopeissa käännöksissä sekä suunnanmuutoksissa. Ja tämä oli heti testin alusta lähtien selkeästi huomattavissa verrattuna moniin muihin padelkenkiin. Asics Solution Swift FF on jäykkärakenteinen ja todella tukeva, eikä sen rakenne jousta tai anna periksi tiukimmissakaan käännöksissä, vaan se tukee aina jalkaa loistavasti.

Kenkien pohjakuvionti ja materiaali on selvästi valittu samalla periaatteella. Liikkeelle pääsee nopeasti ja helposti, ja suunnanmuutokset ovat helppoja ja hallittuja.

Kengän materiaalit vaikuttavat kaikinpuolin kestäviltä ja laadukkailta, eikä reilun kuukauden testin perusteella ole havaittavissa mitään kulumia tai vastaavaa.

Finpadelin testin perusteella voimme lämpimästi suositella Asics Solution Swift FF ..padelkenkiä kaikille aktiivisesti kentällä liikkuville pelaajille, jotka etsivät pelityyliänsä tukevia kenkiä.