Finland Padel Openin pääsyliput nyt myynnissä – World Padel Tour Tampereella elo-syyskuussa

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Tapahtumat, Uutiset, World Padel Tour, Yhteistyöt

28.4.2023

Finland Padel Open on Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen World Padel Tourin virallinen osakilpailu ja samalla koko kiertueen pohjoisin turnaus. Tapahtuma tuo mukanaan 250 maailman huippupadelistia Suomeen kilpailemaan Tourin virallisista rankingpisteistä. Lipunmyynti tapahtumaan on nyt auki Ticketmasterin kanavissa.

Kuva: Jonas Tana / Finpadel

Uusi World Padel Tourin kausi käynnistettiin helmikuussa Abu Dhabin lämmössä. Suomessa pelattava historian ensimmäinen virallinen osakilpailu saapuu Tampereelle 26.8.-3.9. vaihteessa ollen kauden 18. osakilpailu. Kilpailuiden estradina toimii PadelOne Areena, joka on maailman ensimmäinen vain padelkilpailuja varten valmisteilla oleva areena Tampereen ja Nokian rajalla. Viikon aikana kansainvälinen padelsirkus tarjoaa yli 120 huipputason ottelua paikan päällä.

Lähes 3 000-paikkainen areenakokonaisuus tarjoaa siis padelkansalle iloa sekä viihdettä koko viikon ajan. Liput sekä lippupaketit ovat nyt tulleet myyntiin Ticketmasterissa. Tapahtumaan myydään koko viikon kattavaa ALL EVENT-lippua, päiväkohtaisia peruslippuja, VIP Silver -lippuja sekä VIP Gold Box -aitioita. Lipputietoihin pääset tutustumaan tarkemmin TÄÄLTÄ.

Pelien lisäksi paikalle saapuvaa padelkansaa hemmotellaan huippupadelbrändeillä, jotka ovat  esittelemässä uusimpia mallistojaan tapahtuman messualueella (Brand Village). Lisäksi auringosta nauttimiseen on varattu 400-paikkainen terassialue, johon ovat myös pääsyliputtomat tervetulleita. Tapahtuman ympärille on myös rakennettu erilaisia viihdyttäviä ohjelmanumeroita tunnelman ylläpitämiseksi.

Lippujen hinnasto pähkinänkuoressa:

ALL EVENT -lippu 

  • 199€/kpl

Päiväkohtainen peruslippu

  • Karsintapeleissä 10€/kpl
  • Päätapahtumassa 30€/kpl

VIP Silver -lippu

  • Hinnat alkaen 80€

VIP Gold Box -aitiot

Koko Finland Padel Open -tiimi toivottavaa sinut tervetulleeksi Tampereelle osaksi historiallista padeltapahtumaa!