Autovalmistaja CUPRA isosti mukana padelissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

Julkaistu Kategoria(t): Ajankohtaista kentältä, Uutiset, World Padel Tour Ei kommentteja artikkeliin Autovalmistaja CUPRA isosti mukana padelissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

11.1.2022

Autovalmistaja CUPRA on toiminut menestyksekkäästi osana maailmanlaajuista World Padel Touria jo usean vuoden ajan. Yhteistyösopimuksen jatkaminen aina vuoteen 2024 asti pitää CUPRAn visusti esille WPT-tapahtumissa sekä osakilpailuissa. Tällä kaudella myös Suomen Padelliiton alainen Finnish Padel Tour kantaa nimeä CUPRA Finnish Padel Tour.

Vasemmalta: Ella Sillanpää, Max Sjövall, Joni Luolamaa ja Saana Saarteinen
Kuva: Jonas Tana (Finpadel) / Padelliitto

World Padel Tour (WPT) ja autovalmistaja CUPRA uutisoivat vuoden lopussa pidentävänsä olemassa olevaa yhteistyösopimustaan aina vuoden 2024 loppuun asti. Jatkosopimus mahdollistaa CUPRAn pysymisen yhtenä lajin pääsponsoreista. CUPRAn näkyvyys kasvaa entisestään erityisesti WPT-kilpailuiden yhteydessä, joiden pääsponsorina se on jo toiminut kahden vuoden ajan. Näiden kahden kuluneen vuoden aikana padel on ottanut isoja askeleita kehityksessään eteenpäin ja lisää on varmasti luvassa juuri allekirjoitetun sopimuksen myötä. CUPRA on myös kansainvälisen padelliiton (FIP) pääyhteistyökumppani.

”Padel on jatkuvassa nosteessa, aivan kuten CUPRA. Tämän takia me CUPRAlla uskomme, että nämä kaksi menestystarinaa yhdessä kasvattavat padelista vieläkin isomman lajin osaksi olympialajien kirjoa.”, kommentoi Antonio Labate (Director of Strategy of Business Development and Operations at CUPRA).

”On mahtavaa, että olemme saaneet kumppaniksemme brändin, jolla on vahva halu panostaa padelin kehittämiseen ja kasvattamiseen. CUPRA tunnetaankin ympäri Eurooppaa padelin vahvana tukijana valtavien markkinointiponnistustensa ansiosta.”, kertoo Padelliiton Kumppanuuspäällikkö Mika Virmalainen Padelliiton tiedotteessa.

Tulevan kauden Finnish Padel Tour (FPT) kantaa jatkossa myös nimeä CUPRA Finnish Padel Tour. Tourin pää- ja nimisponsorina CUPRA mahdollistaa FPT:n kehittämisen entistä isommmaksi sekä näyttävämmäksi kuin koskaa sen historiassa aikaisemmin. FPT-kilpailuja voi seurata suorana lähetyksenä IS-TV:n välityksellä sekä jälkilähetyksinä YouTube:sta sekä Ruutu+ -palvelussa. Tulevan kauden FPT-kisoissa ratkotaan myös padelin suomenmestaruudet. Kisoja on kauden aikana yhteensä 10 ja pelitahti on yksi osakilpailu per kuukausi. Finnish Padel Tour kiertää ympäri Suomea ja tarjoaa mahdollisuuksia eri padelhalleille hakea muun muassa osakilpailun järjestämistä.

Vallitseva koronatilanne ja sen heikentyminen ovat kuitenkin tuoneet synkkiä pilviä osaksi yleisö- sekä urheilutapahtumien järjestämistä. Ainakin tammikuun Espoon osakilpailu on jouduttu tältä erää perumaan. Lisätietoja CUPRA Finnish Padel Tourista ja sen aikatauluista voit lukea TÄÄLTÄ.

CUPRA on vuonna 2018 SEATista eriytetty espanjalainen automerkki. Sen tavaramerkki on urheilullisten autojen muotoilu ja tehokas suorituskyky. CUPRA on näkyvästi esillä myös muissa urheilulajeissa, kuten jalkapallossa, koripallossa ja autourheilussa ympäri maailmaa. Suomessa CUPRA palvelee asiakkaitaan yhdeksässä jälleenmyyjääliikkeessä ja sillä on 29 valtuutettua merkkihuoltoa. CUPRA on osa K Auto Oy:tä ja Keskoa.

Uutista oikaistu 11.1.2022 klo 14:15. Uutisessa kerrottiin virheellisesti CUPRA FINNISH PADEL TOURIN osakilpailu lukumäärän olevan 12. Oikea lukumäärä on 10 osakilpailua.

Kirjoita kommentti